2013-01-18 09:46:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kellemes nap vár önre

Napi horoszkóp január 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé visszahúzódó lett az utóbbi időben. Még az is megfordult a fejében, hogy egy kis időre a társadalomból is kivonul: vidékre utazik, vagy kihagyja a szokásos társasági programokat. Valami érlelődik önben, ezért van igénye rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Alig múlt el egy kis idő a legutóbbi rendrakása, nagytakarítása óta, máris úgy érzi, hogy a feje tetején áll minden. A mérgelődés helyett jól teszi, ha inkább megragadja a seprű végét. Repülni nem fog. De mégis szárnyakat kap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. A további út már nem lehet a menekülés. Álljon a sarkára és nézzen vele szembe!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még mindig vannak kötelezettségei. Hiába, a család nem várhat, és nem ad pihenőt. Ami gond van, azt bizony most kell megoldani, nem tűr halogatást. Ha a napi gondok megoldásában segítségre szorul, hívja a testvérét!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Még mindig vannak kötelezettségei. Hiába, a család nem várhat, és nem ad pihenőt. Ami gond van, azt bizony most kell megoldani, nem tűr halogatást. Ha a napi gondok megoldásában segítségre szorul, hívja a testvérét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kellemes nap vár önre. A partnerével most olyan problémákat is megbeszélhet, amit máskor fel sem tudott vetni a veszekedés veszélyének tudta nélkül. Most valahogy mindketten képesek lazábban kezelni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre ön is észreveszi, hogy játszmákba keveredik a partnerével unos-untalan. Ha semmi esélyt nem lát arra, hogy ezen továbblépjenek, akkor ma még az is az eszébe juthat, hogy véget vet az egésznek. De ez még mindig nem megoldás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon fárasztó volt az ön mögött hagyott időszak, alig várja már a pihentető hétvégét. A Skorpiók amúgy is szeretnek aludni, de most valóban egy nagy alvó kúra tenne önnek a legjobbat. Ne sajnálja magától! Ez nem lustaság!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes semmittevésben telik a napja, mindaddig, amíg egy ellenséges érzelmű pletyka fel nem zaklatja a lelkét. Ne engedje, hogy megzavarják az ön nyugalmát! Még ha van is alapja a szóbeszédnek, az igazságtartalma mégis csekély.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon zavarja, ha nem tudja maradéktalanul elvégezni a munkáját. Sajnos pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy ez mostanában szinte esélytelen. Nagyon sokat vállalt magára, ezért folyton kapkodásban van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kénytelen lehet ma olyan emberek társaságában tölteni az idejét, akiket a legszívesebben messzire elkerülne. Persze a szokásos nagyvonalúságával túlteheti magát a nyugtalanító feszültségeken. Ezzel másoknak is segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap unalmasnak és fárasztónak ígérkezik. Különösen akkor, ha unalmas és fárasztó a helyszín is, ahol töltenie kell. Ha azonban van esélye a kimozdulásra, mindjárt jobban fogja érezni magát. Sétáljon egyet!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: